atma hocam din kardesiyiz 

kapat
  1. olum ben askerdeyken hiç dayak yemedim; üstüne kızdığım bir gün vurdum tekmeyi yüzbaşının odasının kapısına daldım içeri. dedim sen misin beni 3-5 nöbetine yazan...

benzer cümlelerin sonunda hassiktir yerine söylenebilecek sözlerden bir tanesidir.
    #3360332 (audio, 05.05.2008 16:45)

© 2008 - uludağ sözlük

atma hocam din kardesiyiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. atma hocam din kardesiyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atma hocam din kardesiyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kavunun dibini koklamak » cografya tembellere ve serserilere ozgu bir ders » girdigi bolum icin iyi ki de girmisim diyen tip » milli takim futbolcusuna yakisan hatalar » charles darwin » seovi cetesi » mersin ucucu yagi » irak ta erotik yasak » rte nin devrimci oldugu gercegi » cirdan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games