atm de pin kodunu tersten girmek 

kapat
  1. eğer $ifreniz tersten de aynıysa sorun yaratmayacak haldir..*
    #1646677 (mümkünsüz, 15.05.2007 17:11)
  2. şifresi 2222 gibi aynı rakamlardan oluşanlar her para çekişlerinde polisi gereksiz yere olay yerine gönderteceklerdir istemeden. ya da makine sapıtıp bütün paraları verebilir, denemek lazım*
    #1646713 (jenga, 15.05.2007 17:24)
  3. Son dönem gelen kutularında dolaşan geyik. Sayın meslektaşım jenga nın da dediği gibi şifresi aynı rakamlardan oluşanlar her para çekişlerinde polise haber veriyor olmalılar. Ya polis ne yapmalı? Her seferinde gidip bakmalı mı yoksa "lan yine aynı rakamdan oluşan şifre girdiler" diye kulağının üstüne mi yatmalı? Cep telefonuna pin kodunu tersten girince özel kuvvetlerin gelmesi kadar rasyonel bir durum.
    (bkz: atm den para çekerken araya parça girmesi)
    #1646746 (KIZILMASKE, 15.05.2007 17:35)
  4. tamamen gerçektir, işe yarar. ilk öğrendiğimde inanmıyordum; ama 2 ay önce olay başıma gelip de son çare olarak parolayı tersten yazdım, ve soyulmaktan kurtuldum. yaşasın forward mail'ler.
    #1646783 (meric, 15.05.2007 17:46)
  5. büyük ihtimalle kartınızın atm tarafından el koyulmasına neden olacak olay.

-sakın bi numara yapma basarım kurşunu...

+tamam abi şifreyi giriyorum şimdi(tersten girim de polis gelsin)

atm:hatalı şifre girdiniz

-ulan hatalı girdin bak şimdi sıkıcam haaa

+abi korkudan oldu dur şimdi giriyorum(hay a.q. hani böyle yapınca oluyodu)

atm:hatalı şifre girdiniz. bir daha hatalı girerseniz kartınıza el konulacak

-olm 100 milyon için geberip gidiceksin girsene şu şifreyi

+tamam abi bu sefer giriyorum(ulan poliste gelmedi hala neyse bi daha deneyelim)

atm: kartınıza el konmuştur dı dı dıttt.

-geber ulan pislik dann dannn

+ahhhh(neyse allahtan parayı alamadı)
    #1651222 (tabuttamenemenyapanimam, 16.05.2007 20:24 ~ 20:25)
  6. pin kodu 155 olanların acaba bu kural bizim içinde geçerlimidir diye içten içe kendilerini yedikleri bir durum oluşturabilir.
    #1651334 (SMURFS, 16.05.2007 21:08)
  7. bir deli bi kuyuya tas atiyor, millet de onu ballandira ballandira hemen forward edip tum dunyaya yayiyor. he mina koyim simdi tersten girince polise sinyal gidiyor. onlar da diyo ki "aha kazim abi maslak albaraka turk atm'sinde gasp var toplayin ekibi gidiyoz." ve bu da isvec'te olmuyor (neden isvec onu da anlamis degilim); turkiye'de oluyor. simdi bunu deneyen dallamalar da olmustur bak. bari atm'lere polisi ara menusu koyulsun da ailecek rahat edelim.
    ulan bunu tum turkiye biliyor da gaspcilar bilmiyor mu?

- paranin tamamini cek sarjoru bosaltirim beynine.
    - ta ta ta tamam abi. bokunu yiyim, hepsini cekip sana verecem simdi.
    - ulan sifreyi tersten girip polise haber verirsen skerim belani.
    - abi manyak misin ya oyle serefsizlik yapar miyim sence? ben neysem oyum.
    - hadi bakim sevdim seni.
    #1695607 (yozishanko, 28.05.2007 05:22)
  8. eğer atm başında bir gaspçıyla karşılaşmanız durumunda polise sinyal çakmak için yapılan işlem. tabii bunu yapmak için sayın gaspçının biraz saf olması gerekir. ayrıca atm'den şöyle bir uyarı gelmesi de sizi zor durumda bırakabilir.

*** yardım isteğiniz en yakın karakola iletildi. makbuz istiyor musunuz? ***
    #3461447 (arabaciarabayatasget, 28.05.2008 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

atm de pin kodunu tersten girmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. atm de pin kodunu tersten girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atm de pin kodunu tersten girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarkilardan akilda kalan cumleler » pnar » kacak kuran kurslari akp nin eseridir » kelebeksin omursun » evde misafir olunca temizlik yapamamak » ogame » hatun gorunce heyecanlanan turk insani » anladin sen onu yazarlari » elestirilen tipten yana olma egilimi » ne istedigini bilmemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci