atladim bahcene girdim 

kapat
  1. Atamızın dinlemekten haz aldığı bir rumeli türküsü.
    #640871 (Sulh, 16.09.2006 21:51)
  2. son derece hoş bir türkü. sözleri şöyle şöyle;

Atladım bahçene girdim aman gülleri fincan gibi
    Gerdanında üç beni var her biri mercan gibi
    Sarılalım sarmaşalım aman ikimiz bir can gibi

Gel seninle kavledelim ya onu sev ya beni
    Bir tenhada buluşalım ya onu al ya beni
    #3228137 (eski yüz, 04.04.2008 06:38)

© 2008 - uludağ sözlük

atladim bahcene girdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atladim bahcene girdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atladim bahcene girdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michael skibbe » iran » yerel radyo reklamlari » sag bilege tecavuz eden parcalar » acikan sozluk yazarinin drami » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » kardese yapilan iskenceler » egyptian premier league » milyaket » jiriskop » adam smith » davidoff » it s too late » anneanneden duyulan atasozleri » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » misssunshine » frikigin cift vurusa donusmesi » hayatin cekilecek cile olmamasi » kadini seksi gosteren unsurlar » asik olunasi kadinlar » caylak olmamak » enis faik arcan » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » ask bekletir » grup test » onune gelene hakaret eden basbakan » carriye roxalina » 14 ocak 2006 saldirisi » minibuscu laflari » turk dizisi cekmek icin gerekenler