atisma arkadasim benim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. can benim arkadasim
  2. benim bir arkadasim var
  3. tony benim arkadasim
  4. olsun benim de kiz arkadasim var
  5. yagmur benim arkadasim
  6. benim erkek arkadasim var
  7. benim hic kiz arkadasim olmadi tribi
  8. benim neden normal arkadasim yok
  9. sen benim devamli arkadasim misin
  10. benim de aksarayda asker arkadasim var

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» coca cola » old yellow bricks » tanri ile seytan arasindaki farklar » dunyadan inmek » adobe photoshop cs4 stonehenge » camel vs marlboro » yesilhisar in tarihi eserleri » burzum » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » battalgazi nin tarihi eserleri » rainmaker » googler » pazarcik in tarihi eserleri » istanbul aydin universitesi » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » dilenci kiligina girip dilenmek » dun gece » four seasons » minik mavi balina » lancia dedra » aksam musaitseniz » kameraman feridun » yaran msn iletileri » tesbihat » the sims 2 castaway » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » mal entry » rapidshare happy hours » www bizkacparayiz com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa