atis uzmani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cengel atis
  2. atis poligonu
  3. ucluk atis
  4. atis serbest
  5. serbest atis
  6. bire bir atis
  7. atis kagidi
  8. uzak atis
  9. atis mesafesi
  10. bitisik atis

© 2008 - uludağ sözlük

atis uzmani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atis uzmani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atis uzmani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ordu goreve » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » yazarlarin gammaz olma nedenleri » kari koca » turk » uludag sozlukteki sarilar » up up and away » balikesir » firat haber ajansi » sozlukculerin popomundo karakterleri » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » fethullah gulen in pkk suskunlugu » fringe » uludag sozlukteki esmerler » inanmak istenilen yalanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tony joe white » suleyman demirel » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » kuru fasulye » nisa suresi 34 ayet » kitap okurken muzik dinlemek » psikopat kadin » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » random halde kufur etmek » gulce » ekrem dumanli » kerim akbas » gama bomb » eat it