atis serbest 

kapat
  1. hedef atış menziline girdiğinde, komutanın askerlere verdiği emir.
    #897080 (abberline, 23.11.2006 01:54)
  2. pazar aksamları o haftaki futbol maçlarının yorumlanma şekli
    #897206 (DayDreamers, 23.11.2006 02:47)
  3. "istediğiniz kadar uydurabilir, sallayabilirsiniz" manasına gelen söz öbeği.
    #2224135 (btpugur, 29.08.2007 19:13)
  4. sözlük ortamının bize sunduğu olanaklardan birisi. sağolsun birçok arkadaş bu imkanı geri tepmeyip, seve seve kullanmaktadır.
    #2225355 (guapo, 29.08.2007 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

atis serbest başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atis serbest ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atis serbest nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikinci dunya ulkeleri » gammazim ben » sehit verince milliyetci olan toplum » yigit ozgur esprileri » kuru fasulye » susuz anadolu ogretmen lisesi » yanci » sevgiliye hitap bicimleri » mayina basip sehit olmak » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » kvk » askere merhamet vatana ihanet » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » insan » turkiye de milliyetcilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alinti » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » red star belgrade » nivea » turkofobi » iyi geceler sozluk » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » sahaya sirtini donmek » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » army of me » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » trakya universitesi » rolex » gislaved » tabutta yarim vole