atini beceren kovboy 

kapat
  1. hatta filmide çekilmiştir. ve hatta bu filmin devam filmi atın intikamıdır.
    #1283095 (ayyash88, 09.02.2007 23:50)
  2. (bkz: sözlüğü beceren yazar)
    #1283102 (pafküf, 09.02.2007 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

atini beceren kovboy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atini beceren kovboy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atini beceren kovboy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zeynep gunay » ben bu yaziyi sana yazdim » dunyanin en iyi rock grubu » soruya bak » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » cok eski sevgilinin aramasi » the dead boys » caylakken 40 karakter siniri » starfucks » bismillah khan » bulbul hoca » joe burrus » butunluklu algi » sik kafali japon askeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kate mosse » milla jovovich » dun gece avatarini optum de yattim » gul » ayran ile sigara icmek » ilaniask » cadii » basbug ataturk » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » rammstein » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » mardan palas » dev genc » ankaragucluler saraba dustuler