atin pipisi 

kapat
  1. atların genital organlarına 5 yaş altı çocukların verdiği isim.
    #442403 (kahroldüşmanalsanabomba, 20.07.2006 01:11)
  2. hiç unutamadığım bir olayın kahramanıdır bu organ:
    h: harun isminde bir arkadaş e: emir, harunun 5 yaşına yeni giren oğlu b: ben
    mekan: konya kadınhanındaki bir kahve karşımızda duran park halindeki bir at arabasıdır

b: ne var yok ortağım?
    h: iyilik sen şükür ya yuvarlanıp gidiyoruz.
    e: ?
    b: ortağım okula yeni gelen hoca sizin oralıymış. 3 yıl da bizim kayseri de görev yapmış.
    h: yarın tanışalım o zaman ben bugün fırsat bulamadım.
    e:?
    h: oğlum ne oldu.
    e: ?
    h: ne oldu lan!
    e: baba at kaka yapıyo ama çok uzun oldu daha düşmedi.
    uzayıp giden organa bakıldı. gülündü.gülündü. gülündü.
    #442418 (kahroldüşmanalsanabomba, 20.07.2006 01:16 ~ 01:17)

© 2008 - uludağ sözlük

atin pipisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. atin pipisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atin pipisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dj usy » tc kimlik no ezberlemek » kontv » sozlugun sagindaki elinde muz olan sarisin bomba » yillarin saygin otuz birine osbir diyen zihniyet » kumar » arap ulkelerindeki turk dizisi meraki » mezarlikta sevisen turbanli kiz » golge etme baska ihsan istemez » akpsiz dini mhpsiz ulkeyi chpsiz ataturk u sevmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci