atilla belgeseli 

kapat
  1. hun hakanı attila'yı anlatan ama kendisinin ismini doğru yazmaktan aciz, tamamıyla hatalı, az önce de ntv'de gösterilmiş belgesel.
    #3578751 (sarap icen sarap icen sarap, 24.06.2008 21:53)

© 2008 - uludağ sözlük

atilla belgeseli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atilla belgeseli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atilla belgeseli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» askere merhamet vatana ihanet » bilemiyorum altan » homecoming » turkofobi » uc kamasutra bir playboy okumak » morel eskisehir lgbtt olusumu » orduevlerini satip karakol yaptiralim kampanyasi » yusuf simsek » bobross » dusunce baloncusu » alabanda » isim degistirmek » harp uzerine » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » guiza nin 5 aurelio etmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adile nasit tipli kizlar » insan » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » yigit ozgur esprileri » hirka » dolunayisi » genelkurmayin hesap vermemesi » kacak viski » niye cattin kaslarini » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » morgan de sanctis » uludag sozluk » kerameti kendinden menkul