atil kurt 

kapat
  1. tarkan'ın kurdunun gaz pedalı mahiyetinde bir işlevi olan emir cümlesi.
    (sıçtırtma lamasına, 28.01.2006 02:03)
  2. her emire maruz kalan askerler gibi profosyonelce yetiştirilmiş evcil, doğa üstü 4 ayaklı kurda karşı sahibisi Altar 'ın dölü tarkan tarafından söylenen kesinlikle itaat edilmesi gereken cümledir.
    (MaRTyNs, 04.03.2006 14:44)
  3. (bkz: atıl kapasite)
    (fallopi(ı)tüpü, 01.06.2006 19:28)
  4. şöyle bir karikatürünü görünce yarılmıştım:
    tarkan:altılı ganyan kuponunu hazırladım,yatır kurt.
    (grand ekinoks, 02.06.2006 06:09)
  5. kopekgil yerine kedigil severler için "Atıl guenhwyvar" komutu kullanılabilir.
    (sengitbalikgelsin, 31.07.2006 00:49)
  6. emir kipi yerine sıfat olarak kullanılırsa tembel, aylak kurt anlamına gelir.*
    (fallout eternal, 25.08.2006 14:42)
  7. Eski bir cem yilmaz karikatüründen:
    Tarkan bizanslı kadınlarla sevişirken uzaktan bizans askerleri gelmektedir. Tarkan "atıl kurt" der. Cevap:
    "Hep atıl kurt deyip duruyosun ! bi kere de katıl kurt demedin a.k." *
    (goksunv, 29.09.2006 15:15 ~ 15:17)
  8. (bkz: BOY VER KURT)
    (kurremkarmerruk, 17.11.2006 17:24)
  9. (bkz: atıl kutoğlu)*
    (grand ekinoks, 17.11.2006 17:46)
  10. "atıl kurt" bu atıl emrinin yegane muhattabı olan kurt tarafından, zamanın da büyütüp beslediği sevgili tarkan'ı yeterince eğitemediği için öğrettiği tek cümle olarak kalmıştır. ayrıca kurt sinema tarihinin ilk playback yapan hayvanıdır. zira köpek ağzını oynetırken fonda hep ayni tonda yankili bir hav hav sesi gelir.
    (en bedevi c, 01.11.2007 15:39)
  11. tarkanın emri olmadığı zamanlarda da atılır bu köpek. pavlov un köpeği olabilir aslında. ne zaman macera olsa atılıyor. maceraya şartlanmış. hele kale surlarının tepesinden dev ahtapotun üstüne atlayışı esnasında havada süzülürken yan tarafa kısa ve tavuksu bir bakışı vardır ki sormayın. her çıkışında afacan bir müzik çalmaya başlar. dırınınını. dırınınını. dırınının dırınının dırınının diye bir müziktir.

tanım: tarkan'ın köpeğine verdiği emir.
    (macerayisevenadam, 22.03.2008 02:00 ~ 02:02)
  12. -atıl kurt
    +hemen abi.

............

-atıl kurt
    +atılıyoruuuuummmm.

............

-kurt!
    +atılayım mı abi?
    -yok olm bu gün iş yok çilingir sofrası kurdum sende eşlik edermisin diyecektim?
    +estağfurullah abi
    -bırak olm saygıyı içesin varsa buyur gel.
    +eh madem ısrar ettin.
    (neokurumneyazarim, 22.03.2008 02:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en yakin arkadasin olmesi » biraz eglenmek ister misin tatlim » fizik » amadeus » oyundayim » allah ini seven tutmasin beni » avrupa edebiyati » birakti hepsi » eksi oy almayi iplemeyen yazar » iyisi mi » pride and glory » ayabakan » derste uyuyan hoca » hatirla sevgili » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » tutsikimiyancek » sakinlik huzur verir » yukari maden kalesi » sex drugs and violence » polat kafa kes » mad money » josef fritzl » yarin gorusuruz » amacindan saptirilmis icadlar » cita » eses taraftari porsuk canavari » acz ve fakr » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » omer hayyam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa