atese 

kapat
  1. atase kelimesinin yanlıs yazılısıdır. *
    #262219 (painkiller, 19.05.2006 21:16 ~ 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

atese başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atese ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atese nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tegmen » sokak kedileri » necati bilgic » bos daglari bombalamak » duty free » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » kadin » east for west » gabriela mistral » bir » julius aghahowa nin fenerbahce ye transferi » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » damdaki testiyi kirmak » grandmaster flash » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vanti lator » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » shutter » michael skibbe » kate winslet » sevisirken dinlenecek sarkilar » nivea » iphone 3g » ertugrul saglam in fenerbahce nin basina gecmesi » trabzon » icen mi gunahkar iciren mi » spa » radak emikis » yaran msn iletileri » yastigin islanmasi