ates yakmak 

kapat
  1. bir anlatim bozuklugu olmasının yanında en fazla kullanılan söz öbeğidir. yerine kullanacak başka bir şey yoktur. ya da vardır ben bilmiyorum.
    (minik mavi balina, 08.05.2008 13:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» metalci kizlar veriyormus » kristal is sisecam grevi » josh holloway li magnum reklami » eddy » kuymak » hayal kirikligi » hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali » dawsonleery » kimyasal silahlar sozlesmesi » diego armando maradona » kralice elini uzatmadan el uzatilmaz » this old house » the perishers » tayyip erdogan in lost izlemesi » tv de son kez » resat calislar » yaran ayarlar » pinhan » uludag sozluk un avrupa birligine uye olmasi » bulent uygun » yaran msn diyaloglari » semt pazarindan giyinip sik olduklarini sananlar » condom » kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar » pisman oldugun zaman » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » beyanname » jurgen vogen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa