ates olsan 

1. curmunkadar yer yakarsın
    #127945 (jokerr, 23.03.2006 22:31)
  2. yucel arzen'in yazıp, besteleyip söylediği bağımlılık yapan şarkılardan. sözleri;

Söyle seni kim sever benim kadar
    Söyle seni kim özler benim kadar
    Söyle seni kim anlar
    Canını uğruna adar
    Yokluğuna kim yanar benim kadar
    Söyle sana kim can der
    Kim ağlayıp kim güler
    Ömrünü perişan eder benim kadar

Ölüm olsan ne çıkar
    Zulüm olsan kaç yazar
    Ateş olsan yakarsın ancak benim kadar

Söyle seni kim sever benim kadar
    Söyle seni kim özler benim kadar
    Söyle sebebim söyle
    Söyle sancım sen söyle
    Çözülmez bir bilmece senin kadar
    Son bir defa dur desem
    Hep yanımda kal desem
    Ben yangınım savur desem külüm kadar
    #496840 (tutunamayanlardan, 04.08.2006 16:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ates olsan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ates olsan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ates olsan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakeme penalti cektirmek » ogul bali » zekirdek com » flycell » 25 yasinda olup cocuklarla oynamak » gulse birsel » oramar turkusu » radiation blues » 2008 pekin olimpiyatlarina spor basininin ilgisi » sevdigi baska seveni baska olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci