ates kardesligi 

kapat

1. sigara içen insanlarda görülen bir dayanışma müessesesi... normalde sokakta birbirlerine selam dahi vermeyecek insanlar, eğer sigara içiyorsa veya çakmağı varsa, karşıdan gelen ve sigarasını yakacak ateşi olmayan diğer kardeşinin 'ateşin var mı birader?' veya sigara elindeyse 'sigaranı alabilir miyim?' sorusuyla kendinden geçer ve sigarasını veya çakmağını uzatır. bilir ki bugün ona ise yarın kendisinedir.
    #1481973 (art ist, 02.04.2007 02:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ates kardesligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ates kardesligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ates kardesligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ates kardesligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » cengo » mahrem seyler » masa altinda seks » inad » taklit yerine cakma kelimesini kullanmak » droit international public » real madrid » the football factory » evde nepal kaplani beslemek » nokia 6500 slide » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » how i met your mother » w116 » abbas guclu ile genc bakis » ben de donmek istiyorum » mikili balon » yapildiginda insani rahatlatan seyler » misket bombalari » uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak » otobuste osuran insan » duz adam