ates hatti 

kapat

1. bir reha muhtar saçmalığı

yine mantıksız cümlelerin geçtiği program.

reha muhtar'ın ,programa katılan kuş gribini atlaşmış kıza sorusu:

-tavuğu tüylerini yolduktan sonra mı, önce mi yıkadınız? (ıyyyyy)
    #37564 (kısmetsiz, 25.01.2006 18:45)
  2. (bkz: tuneli kacmak icin mi kazdiniz)
    #37566 (yarteles, 25.01.2006 18:50)
  3. reha muhtarin kahve iciyor gibi gozukup viski ictigi ve surekli sacmaladigi program.*
    #324619 (vincent vega, 07.06.2006 11:07)
  4. Hüzün bulutları savrulurdu kentlerden
    ne zaman yola koyulsam kar yağardı ömrüme
    paslı hançeriyle yolumu keserdi çirkin harami
    bin parçaya bölünürdü göveren nazlı çiçek
    Ağustos'ta balta kesmez buz olurdu yüreğim

Yıllar geçip giderken büyüdüler benimle
    çocuk başımın uyuduğu yastıktaki kan lekeleri
    bu düşle yaşamaya tutsak etmişti beni ülkem
    gün içinde bile karabasanlar çöktü üstüme
    talan etti avcılar ömrümün kuş cennetini

Çürüdü düşlerimin örgüsündeki beyaz orman
    tenimi inciten diken oldu yaşamın uğultusu
    enine boyuna kuşandım da hüznün tülünü
    savruldu kayalardan ne zaman yanaştıysam
    bugünü yarına bağlayan insanlık köprüsü

Dağ deviren fırtınalardan yorgun düşmüş
    iklimini aranıyor içimde huzursuz bir kuş
    günü günaydınlayan ötüşü sürekli kırgın
    tünekler dar geliyor geniş kanatlarına
    koynunda besliyor sonsuzun türküsünü

Ateş hatlarına çıktı yolum her mevsimde
    aşka soluk aldırmadı zehrin ustaları
    bir bataklık kevseriydi ömrüme sunulan
    ya umudun koynunda çocuk gibiyim yine
    inatla bekliyorum dağlardan yükselecek ateşi.
    * *
    #1260480 (fatal, 05.02.2007 12:06)
  5. carmina burana dinlenildiğinde ilk akla gelenlerden.
    #3661753 (faati, 14.07.2008 03:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ates hatti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ates hatti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ates hatti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ates hatti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» guzel ve dahi » olmesi cok buyuk kayip olan unluler » mahsun kirmizigul » turkiye de olimpiyatlar olursa olabilecekler » metal muzik dinlemenin manasizligi » sozlukte kaos yaratma amacli baslik acmak » kapali mekanlarda sevismeyi oneren haber bulteni » 30 yildir bakir » benim annemin de basi kapali » reha muhtar » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » en guzel hediye » sizofren » 3526367647 » yaprak dokumu » anfield road » feridun duzagac » t bone steak » kardes link gebermis » neyseki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kul oyku gazetesi » emir mehmed turbesi » askin insana yaptirdiklari » ilayda » nesli tukenen yazarlar » chaotic evli » kurtlar vadisi pusu gamze » fununa ermek » 6 aralik 2008 besiktas ankaraspor maci » james morrison