ates dansi 

kapat
  1. yıllar önce yeşim salkım'ın rol aldığı kanald'de yayımlanmış dizidir.
    #1362999 (paranoyak sizofren, 01.03.2007 21:37)
  2. (bkz: ateş kralı sid)
    #1363026 (kacak kelebek, 01.03.2007 21:45)
  3. Selda Özer'in sürekli kırmızlar giyen bir kadını canlandırdığı, dizi boyunca çeşitli kurnazlıklar çeviren Berin 'i oynadığı dizidir. bence senaryosu çok güzeldi ve iç içe devamlı değişen ilişkiler vardı. Berna laçin de rol alıyordu ama şimdi hatırlayamadım bi sebepten diziden ayrıldı ve yerine Yeşim Salkım geldi. fakat dizinin sonlarına doğru berin kötülük yapan imajını üstünden tamamen atmış ve bu hareket de tarafımdan gayet saçma bulunmuştur.
    #1981901 (jack daniel, 22.07.2007 00:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ates dansi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ates dansi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ates dansi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye son kez sarilmak » ilkokulun vazgecilmezleri » henry fielding » fislenmekten korkmak » fatality of fantasy » hang on » msn kesildigi icin calisamadim hocam » ilk dogan cocuklarin daha zeki olma durumu » vladimir lisin » cem yilmaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci