ateizmin meb mufredatina alinmasi 

kapat
  1. en azindan huseyin celik doneminde gerceklesmeyecek bir durumdur.
    #2865624 (karizmatiklider, 20.01.2008 00:45)
  2. Alınsa, alınsa hastalık diye alınır dedirten durum. yaradan rab bizi bu sapkınların yolundan korusun; hepimiz yarın'ın umut vadeden mollaları olacağız, olacak mıyız?
    #2865675 (merxas, 20.01.2008 00:52)
  3. ateizmin ilk ve orta dereceli kurumlarda felsefe dersi konularina dahil edilmesidir. tarafsiz bilgi ve gercekten egitim amacina sahip bir "egitim" icin diger bilgilerin yaninda da gereklidir.
    #2865746 (revolter00, 20.01.2008 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

ateizmin meb mufredatina alinmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ateizmin meb mufredatina alinmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ateizmin meb mufredatina alinmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayati film tadinda yasamak » rusya nin turkiye yi uyarmasi » power ranger » gulse birsel » cok sinirliyim sakin mesaj atmayin » cihan ceylan » adet » poseidon » bir levanten sovalye » recep ivedik in kurtlar vadisi nde oynamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games