ateist volkswagen 

kapat
  1. Allahsız tosbağanın kibarcası.
    #3390994 (gurleyenkaval, 13.05.2008 10:17)

© 2008 - uludağ sözlük

ateist volkswagen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ateist volkswagen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ateist volkswagen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» riza alkuzey » insanlari super kahramana donusturen bocekler » beirut » mahsun kul » olsa verirdim » beni susarken bolme » faati » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » albert finney » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » creationism » bekaret » ask yaslandirir » seriatci basketbolcu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » kacak kelebek » yalcin kucuk » harvey nichols » 300 » cok guzel hareketler bunlar » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » flesh for fantasy » sag bilege tecavuz eden parcalar » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » ilk deniz ucaklari » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » ali cevat akkoyunlu » selena vs kurtlar vadisi