atbasi bulutsusu 

kapat
  1. Orion (avcı) takımyıldızında yeralan karanlık bulutsudur. Dünyaya 1500 ışık yılı uzaklığındadır. Toz ve gazdan oluşan,yoğun bir bulutsudur. Arkasındaki parlak bulutsunun ışığını engellediği için görülebilir.Yeterince parlak olmadığı için gökyüzünde teleskopla bile görülmesi zordur. Fotoğraflarda belirgeleşir.Astronomik ismi BArnard 33'tür.
    #2690655 (Rick Blaine, 12.12.2007 21:18)
  2. (bkz: yalçın bulutsu)

(bkz: kurtlar vadisi forewer)
    #2690661 (karamsar kelimeler, 12.12.2007 21:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

atbasi bulutsusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atbasi bulutsusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atbasi bulutsusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about atbasi bulutsusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » issiz adam izlerken cuku kalkan sevgili » yazarlarin su an yaptiklari isler » sakli bahce » penis boyu ile ovunen erkek » babasayfa com » inek saban » adim atismak » akzen » para ustu olarak verilen sakizi kabul etmemek » tatar sevket » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hani lan dort cekirdekli quad core server » milton clark avery » periyodik seri eksi oy veren ibne » korsan cd alan zengin insan » nil burak » okyanus altindaki fiber optik kablolar » iset » amasra salatasi » cristofano allori » ismimuzundiyenickimkisaolsun