ataturku yasatan nedir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ataturku sevmemek
  2. ataturku sevmiyorum sozune sorusturma
  3. basima ne geldiyse ataturku cok sevdigim icin
  4. ataturku kult haline bayar ve menderes getirmistir
  5. yasatan
  6. golge yasatan
  7. bir umuttu yasatan insani
  8. orgazm yasatan entryler
  9. bir umuttur yasatan insani
  10. lenin in ruhunu yasatan komunist

© 2008 - uludağ sözlük

ataturku yasatan nedir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ataturku yasatan nedir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataturku yasatan nedir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir yonlendirme de yarmasin be abi » gonullu askerlik » hayal kirikligi » psikopat kadin » iri memeleri olan kiz » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » besinci nesil silik » marcos antonio senna da silva » bir boka benzemeyen minimal siir » mustafa » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » yuksek muhendis » orduevlerini satip karakol yaptiralim kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » jay z » yigit ozgur » bayer » kurt islam fasizmi » gama bomb » kerameti kendinden menkul » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » semra hanim » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » ozlemek » ardahan » asirlara meydan okuyan sozler » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor