ataturk un trabzonsporlu olmasi 

kapat
  1. herkes tarafından fenerbahçeli olarak bilinen atatürk hakkında atılan son iddia. Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk ilkeleri ve inkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Veysel Usta'nın iddiasına göre atatürk trabzonsporluymuş. eğer bu iddia doğruysa atamızın ne kadar ileri görüşlü olduğunu da bir kere daha anlayabiliriz.

http://w9.gazetevatan.com...d=152938&Categoryid=5
    #2729067 (arabaciarabayatasget, 22.12.2007 11:37)
  2. (bkz: atatürk milli takımlı)
    #2729080 (bush un metresi olan ayi, 22.12.2007 11:42)
  3. (bkz: şerefsizim aklıma geldiydi) *
    #2729112 (mirmika, 22.12.2007 11:53)
  4. (bkz: ozaman trabzonspor varmıydı?)*
    #2729134 (Poizer, 22.12.2007 12:00 ~ 12:04)
  5. (bkz: osur osur ipe diz)
    #2729148 (osiris, 22.12.2007 12:06)
  6. (bkz: eeh eytere bea) *
    #2729149 (chosen, 22.12.2007 12:07)

© 2008 - uludağ sözlük

ataturk un trabzonsporlu olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ataturk un trabzonsporlu olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataturk un trabzonsporlu olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pro lisans » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » satisa cikarilan ulke » kemal was gay » turuncukolik » avcilar kampusu » evcil hayvan avina cikmak » kiyamet gunu gazete mansetleri » birinci nesil yazitlari » adam smith » beko » yildirim demiroren » oleceksin kopek » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » ninjutsu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » bir kadini anlamayi arzulamak » 3 telli bass gitar » ah bir atas ver » radyo sol » le fabuleux destin d amelie poulain » beni susarken bolme » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » uludag sozluk » yerli teknik direktorlerin yukselisi » yaran ogrenci isleri diyaloglari » insanlar » hasan mezarci » hire otel