ataturk un sadik muhbiri kimdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kimdi giden kimdi kalan
  2. kimdi o yanindaki kimdi
  3. kimdi
  4. kimdi bu adam
  5. kimdi bunlar
  6. dagdaki bitlililer kimdi
  7. kimdi o ya dedirten unluler
  8. kimdi o abd ye rest ceken
  9. sana bitti diyen kimdi ben sadece git demistim
  10. ataturk io ataturk lisesi ataturk uni mezunu yobaz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ataturk un sadik muhbiri kimdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ataturk un sadik muhbiri kimdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataturk un sadik muhbiri kimdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ataturk un sadik muhbiri kimdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » ask » lost » igrenc espriler » stevemcqueen » seri eksi oy veren ibne » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » kacak kelebek » no promise » uludag sozluk ten soguma nedenleri » karpuzkabugu » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » ugur gursoy » siyasi sube » sureyya yalcin » victor vance » uzun gomlek giyen kizlar » sozlukten sevgiliye askini haykirmak » yaran fikralar » seksten once rubik kup cozmek » izmir net » issiz adam i izlemeye yalniz giden erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » belmondo » ilich ramirez sanchez » x i bulduk » ikibucuk » backmasking » siniftaki yaran olaylar » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » muhur » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » ferhat gocer