ataturk un kemiklerini sizlatan fasistler 


kapat


  1. atatürk hiç bir düşmanına küfür dahi etmemişken bu platformda iğrençliklerini vatanseverlik adı altında ortaya koyan faşistlerdir. pkk ya da başka yasadışı bir örgütten eğer daha güçlü ya da enazından daha ahlaklıysanız onların silahlarıyla zaten silahlı kuvvetler mücadele ediyor. fikri mücadele ise küfürle değil argümanlarla olur. politik konulardaki küfür acziyetten başka bir şey değildir.
    #3698559 (aha ben de geldim, 21.07.2008 20:52)
  2. dtp ve pkk ile ilgili her başlıkta yazısı olanların, sığınacak yeri kalmadığında son çırpınışıdır, teroristlere küfredenleri faşist ilan edip, atatürk ün kemiklerinin sızladığını iddia etmek.

    edit:eğer daha güçlüyseniz deki "eğer" fazla olmuş, zaten güçlüyüz, o yüzden biz kışlalarda kalıyoruz, itlerde kuzey ırak dağlarında!

    ahlak kısmına girmiyorum bile. şerefsizlik yapan mı daha ahlaklıdır, yoksa ona şerefsiz diyen mi hepimizi malumu.
    #3698568 (ifrit, 21.07.2008 20:54 ~ 20:59)
  3. atatürk asla ve kati surette sevgi ptırı değildi..yeri geldiğinde , bu memleket uşak değil diye ab'ye rest çekicek kadar vatansever , yrei geldiğinde şunları atın bu topraklardan diyecek kadar cesurdu..pkk'ya küfretmek pkk'nın tanımını yapmaktır..benim askerimin başına çuval geçiren adamın itlerine , bravo diyecek halim yok..he bi de , bu küfür ayıptıt küfreden faşisttir bööö diyenlere küfredesim var çok fena ,daha da fenası kendi amcaları abileri pkk'ya olmayan savaşa kurban gittiler mi kendilerini görmek isterim bakalım hala küfretmek ayıp hihihi diyorlar mı..
    atatürk'ü de ne sanıyor yeni nesil bilmem..adam askerdi be!asker..ülkeyi düşmanlardan kurtardı nasıl böcek ilacıyla değil , silahla topla tüfekle..şimdi aman öldürmeyelim ebediyatı yapmayın , adamın canını alırlar valla..
    #3698571 (hefeweizen, 21.07.2008 20:55)
  4. komünistlerden mollalara kadar, bütün ülkeyi bir bütün halinde kucaklayan atatürk'ün hatırasına saygısızlık gösteren faşistlerdir.

    ülkenin düşmanlarına laf söylemeye korkup, "aman ayaklanmasınlar" diyip susarak hz. muhammed'in "dilsiz şeytan" olarak belirttiği insanlar (!), kendi halkından, kendi milletinden insanlara ayrımcılık yapmaktadırlar.
    #3698584 (sonkuzu, 21.07.2008 21:00)
  5. pkk'ya küfretmekle atatürk'ün kemiklerini sızlatıyormuşuz. 13 askerimizi şehit edip birde üstüne kahramanlık türküsü yapıp parti kongresinde çalanlar ne bok yiyor bu ülkede. politik konularda küfür etmek acziyetten başka birşey değilmiş birde, pkk olayı bu ülkede ne zaman politik bir konu oldu. bu şerefsizler bu adiler bu köpekler bu hainler * küfürü hakkediyorsa edilecektir. faşist miyim değilim ama verdiğimiz şehitlerin acısını yüreğimde hissediyorum. gel de küfür etme gelde isyan etme. eğer vatanını bölenlere küfür etmek, 20 yaşında toprağa giden gençlerinin üzüntüsünü yüreğinde hissetmek faşistlikse. faşistim.
    #3698598 (Acz ve fakr, 21.07.2008 21:03)
  6. (bkz: yeni başlayanlar için ülkücülük)
    #3698842 (siklopentanoperhidrofenantren, 21.07.2008 21:43)
  7. (bkz: iki saattir konuşuyoruz bir kere atatürk demedik)
    #3698900 (to madeira, 21.07.2008 21:52)
  8. faşizme sövüp mustafa kemal'i köşeye çekmek yönteminden gayrı birşeye yaramaz başlık. harbiden yöntem ve felsefi metod bilmeden dünyanın en diyalektik milleti bu millet.

    bu ülke mustafa kemal hayattayken altın madalyaya layık faşizm vakaları görmüştür. istiklal mehkemelerine kastamonu'da şapka çıkarmadı kimse ! komik olmayın.
    #3698941 (haz istasyonu, 21.07.2008 22:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ataturk un kemiklerini sizlatan fasistler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ataturk un kemiklerini sizlatan fasistler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataturk un kemiklerini sizlatan fasistler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ataturk un kemiklerini sizlatan fasistler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adese » trance muzik ve ecstasy iliskisi » the bourne ultimatum » turgut ozal bulvari » disgoc » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » disko krali » fiat palio » ispanyol para birimi » kronik faranjit » christopher johnson mccandless » wireless access point » 1978 maras olaylari » dogu ekspresi » phonerotica com » bir komedi unsuru olarak turk amator porno » aglatan siirler » 11 aralik 1985 real madrid b monchengladbach ma » remeron » turk ve rus kizlari nufus mubadelesi yapsin » kan guncesi » sicak cikolataya cikolata atan insan » pkk » selen gorguzel » kimligi belirsiz cesetler » seher dilovan » ybsg denilesi erkekler » lakerda » milliyet » zuzu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tayyip i uzmek allah i uzmektir » across the pasific » bu memlekette gote got denir » gala » turk solu » ercan taner » velayet hakki » brad pitt teklif etse terk etmeyecek kiz arkadas » notrinova ile sporx keyfi » yoga yaparken entry dusunmek