ataturk u seven sozluk yazarlari 

/ 2
kapat
  1. atatürk'ü gerçekten seven ve kim olduğunu, neye hizmet ettiğini bilen, sol framedeki düşmanca başlıklarla deliye dönen yazarlardır.

sağcılar için; atatürk size çok fazla gelir o ırk filan ayırmaz.
    solcular için; atatürk emperyalist amaçları yenmiştir hatırlamak gerekir.
    nurcular için; akp gelip geçer haberiniz olsun, bu ülkede ezanlar okunuyorsa onun sayesindedir bazılarının dediği gibi ingiliz mandalarını kabul edemeyiz.
    şeriatçılar için; ölen adamın arkasından konuşmayın bari dini biliyorsanız.
    kürtler için; atatürk kimlerle çalışmıştır neler yapmıştır bakın.
    terörist yazarlar için; atatürk gibi lider çıkartamıyorsanız o sizin sorununuz, apo'ya karizmatik diyorsanız o da sizin suçunuz.

diğer düşmanlar için; atatürk gibi olamıyorsan sus adam sansınlar...

not: eksileyin lan...

edit: atatürk'ü sevmeyip de eksilemeyen adam değildir.
    edit2 :
    atatürk'ü sevenler diyince niye kutuplaşma oluyor bölücülük oluyor anlamış değilim. sevmemek bir özgürlükse sevmekte bir özgürlüktür.
    biz burada devlet olup kayıt tutmuyoruz sadece bir başlık sonuçta kayıt olmayanlar bölücüdür diye bir mantık popülist bir tavırdır ve diyenleri bağlar sadece.
    sonuçta herkes gelsin toplanalım gibi bir başlık değildir bu anlamak gerek tribünlere oynamıyoruz sadece başlık açıyoruz anlayabilene...
    yukarıdaki gruplarda özellikle yazılmıştır ve amaç hepsinin üstünde olduğunu anlatmaktır bu da en doğal haktır nasıl faşist denebiliyorsa bende istediğimi derim.
    son olarak;

seviyorsan ekime kadar sevmiyorsan s.kime kadar.
    #3656693 (fatihkul, 13.07.2008 00:35 ~ 01:03)
  2. (bkz: elele tutuşup gelin çocuklar)

neyi, kime ve neden ispatlamaya çalışıyoruz, ya da mustafa kemal üzerinden oy mu topluyoruz, anlamış değilim. ya da anladım, ergen(e)kondum.
    #3656705 (waLking away, 13.07.2008 00:37)
  3. bu gidişle yakında gurur abideleri olarak değil ülkemizin her yerinde bulunduğunda teşhir edilecek, hor görülecek, zulüm görecek insanlardır.
    #3656713 (yavuzchetin, 13.07.2008 00:38)
  4. Gonul ister bütün yazarlar demek...*
    Neferlerindenim, diyeceğim yazar grubudur.
    #3656724 (indiana_jones, 13.07.2008 00:40)
  5. atatürkü putlaştırıp da ataturku sevmeyen zihniyetlerin oluşmasına sebep olan insanları sevmeyen sözlük yazarlarıdır.
    #3656730 (Lord Esseinski, 13.07.2008 00:41)
  6. + atatürk ü seviyor musun hacı sen?
    - niye sordun, hayırdır?
    + hiiçç.. şeyaptım da, ondan sordum.. merak ettim!
    - lan o olmasaydı şu an bu soruyu da soramazdın bana! niye sevmeyim ki? sebep var mı?
    + ya ne biliyim, öyle kem küm edenler var ya onun hakkında.. sana da fikrini sorayım dedim!
    - sokaktaki it sana havladığı için eşin dostun sana sırt çeviriyor mu? sırf o itlerin havlamaları ve salyaları yüzünden senle irtibatlarını kestiklerini, değer vermediklerini gördün mü?
    + yooo görmedim! ne alakası varki hem?
    - çok alakası var gulüm.. bu soruyu sormayı planlamadan önce o, sokakta salyasını akıtarak sana havlayan, itleri ve onlara rağmen seni seven, sevmeye devam eden aileni, dostlarını, dava arkadaşlarını düşün.. anlarsın!

...
    #3656733 (jadeh, 13.07.2008 00:42 ~ 00:56)
  7. sözde herkes özde neyse söylemeyeyim.

bana gelince özde desem kim inanır. sözde desem kim yalanlar. bilen biliyor o da yeter.
    #3656739 (pirincinicindekibeyaztas, 13.07.2008 00:42 ~ 00:43)
  8. insanları gruplaştırmaktan başka bir işe yaramayan bir başlık. evet atatürk ü seven yazarlar bir grupsa , kalanları atatürk ü sevmeyen yazarlar demektir. bu mudur yani? atatürk ü sevmek demek insanları sağcı, solcu, nurcu, ocu, bucu diye sınıflandırmak mıdır? atatürk sevgisi ya da onu örnek almak, onun gösterdiği hedefleri hedef edinmek belli grupların mı tekelinde? eğer atatürk ü seven yazarlar diye bir grup varsa ben o grupta değilim. benim dahil olacağım yegane grup, atatürk ün bu vatanı emanet ettiği büyük türk milletinin oluşturduğu devasa gruptur.
    #3656750 (delaki, 13.07.2008 00:48)
  9. (bkz: anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı)
    #3656754 (kaleci sacli adam, 13.07.2008 00:49)
  10. gençliğin toyluğuyla sevdiğimi ve izinde olduğumu söylediğim atamın attığı her adımı yaptığı devrimleri, zekasını ileri görüşlülüğünü her defasında derinlemesine okudukça ve onu tanıdıkça seviyorum demekten utandım. her okumamda her araştırmamda hayranlığım günden güne arttı ve artmaya devam edecek. çok şükür ki tanrıma böyle bir deha kendi ırkımdan, kendi milletimden çıktı.
    #3656757 (jaspe, 13.07.2008 00:49 ~ 00:56)
  11. içtiğimiz çayın şekerinin bile atatürk'le ilişkilendirilmesine karşı olan, özgürlüklerin tartışıldığı bir platformda bile başörtüsü özgürlüğünü savunduğu için atatürk düşmanı ve şeriat yanlısı olarak damgalanan yazarın içinde olmak istese de kraldan çok kralcılar sayesinde dışlanacağı grup.

ister eksileyin ister artılayın skimde bile değil. (bkz: madem oyle iste boyle)
    #3656763 (neokurumneyazarim, 13.07.2008 00:51 ~ 00:52)
  12. sözlerinden çok, yaptıklarıyla onu örnek aldığını ve onu sevdiğini gösteren yazarlar daha değerlidirler. tamam bütün yazarlar sevmiyor ama seven, sevgisini yaptıklarıyla gösterirse eğer (bkz: atatürk ü anlayan çok değerli sözlük yazarları) olurlar.
    #3656765 (secret1907, 13.07.2008 00:51 ~ 00:54)
  13. muhtemelen ismet inönü kemalizm'inin tuzaklarına da kenan evren cumhuriyeti'nin saçma eğitim sistemine de boyun eğmeyen, atatürk'ü araştırıp öğrenen kimselerdir.
    #3656781 (besik durtmesi, 13.07.2008 00:56)
  14. (bkz: seni sevmeyen ölsün)
    ama harbi ölsün, hiç yaşamasın.
    #3656792 (romani si romanisti mai, 13.07.2008 01:00)
  15. mustafa kemal'i filozof sanan sozluk yazarlaridir. alti ustu bir iktidar asigidir agalar.. yapmayin etmeyin!
    #3656803 (HUSEYNI, 13.07.2008 01:02)
  16. kenan evren'in yüksek dehası sonucu yarattığı bir neslin sözlüğe yansımasıdır. öyle bir nesil geldi ki artık atatürk'ü sevdiğimizi söylemek bizim için bir zaruret üstelik atatürk'ün cumhuriyet'inde.

bu başlık, bu beyinler ve güzel günlerimiz için kenan evren'e saygıyı bir borç biliyoruz.

(bkz: teşekkürler)
    #3656808 (juve, 13.07.2008 01:03)
  17. büyük ihtimalle yakında sinan aygün'ün yanına gidecek olan sözlük yazarlarımızdır. * * *
    #3656811 (pergamon, 13.07.2008 01:05)
  18. atatürk'ü tartışmak için daha büyük bir platform düşleyen insandır. *
    #3656849 (fatihkul, 13.07.2008 01:11)
  19. türkiye cumhuriyeti anayasasına uygun hareket eden yazarladır.
    #3656879 (mendoza, 13.07.2008 01:15)
  20. at gözlüğü takmayan, aldığı her nefesi kime borçlu olduğunu bilen yazarlardır.
    #3656894 (chucklet, 13.07.2008 01:18)
  21. nasıl bir sevgi içinde olduklarını merak ettiğim yazarlardır.

cidden atatürk nasıl sevilir; sözlükte "ataturk u seven sozluk yazarlari" entrysi altına atatürk'ü sevmeyeni sikelim demekle mi? veya atatürk olsaydı bunların hepsini sallandırırdı demekle mi? veya atatürk'ü sevmeyeyi bilmem nerenin dağlarına yollamakla mı? evet atatürk gerçekten nasıl sevilir.

bu entry altında atatürk'ü sevmeyeni asalım, keselim onlar yobazdır şeklinde entry giren yazarların neredeyse tamamının bakire kız nasıl bozulur tarzı başlıklar altına entryleri vardır.

atatürk'ü sevmek veya sevmemek sizlerin beyin yapısına uymayanları suçlayabileceğiniz bir malzeme değildir. her bokunuza atatürk'ü katmak atatürk sevgisi ile uzaktan yakından alakası yoktur.

sizin gibiler yüzünden atatürk eleştirilemez bir ilah olarak görüldü ve bunun böyle olmadığını bilmeyen insanların atatürk'ten ve sizin gibilerden nefret etmelerini sağladınız.

ben atatürk'ü seviyormuyum bu kimseyi ilgilendirmez ve ilgilendirmemeli ama ben burda bu entrymi girebiliyorsam bunu atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu olduğumu biliyorum ve onlara saygı duyuyorum ve bir türk olmaktan gururluyum.
    #3656980 (exiq, 13.07.2008 01:34)
  22. içinde bulunduğum ancak bir kısmı kendisini sütten çımış ak kaşık zanneden yazar toplulğu. şimdi ayrımcılık yapan da ben olurum.
    #3656986 (neokurumneyazarim, 13.07.2008 01:35)
  23. canı dişinde bu vatanı kurtarıp, kendi dilimizi, dinimizi, kültürümüzü yaşamamızı sağlamış kişiye şükranlarını eksik etmeyem kimselerdir.
    ben de bir tane tanıyorum: (bkz: kurklu)
    #3656990 (kurklu, 13.07.2008 01:36)
  24. "...... kaleye mum diksin!" şeklindeki cümlenin öznesi.

+ kim diksin?
    - atatürk'ü seven sözlük yazarları.

(bkz: beni kategorize etme)
    #3656998 (potansiyel mefta, 13.07.2008 01:38)
  25. "buyrun benim, beni tanıdılar siz kaçın, ben" tarzı entryler girilmesi sonucu takriben sabahın 5'inde kapıya polislerin gelmesiyle, kendini bir anda ergenekon sorgusunda bulacak yazardır. dikkat edilmiştir ki kimsede bu tarz entry girmemiştir.
    #3657003 (TTTDDD, 13.07.2008 01:38)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ataturk u seven sozluk yazarlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ataturk u seven sozluk yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataturk u seven sozluk yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ataturk u seven sozluk yazarlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » bruce dickinson » kor bicak » casual sex » umut sarikaya tipi mutsuzluk » 3 kulhuvallah » ieva s polka » jetlag olmus barbunya » tuluhan tekelioglu » alcoholica » kirmizi siyah bayrak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » giovanni bellini » vonal » winnie the pooh » oturulan evde cin olmasi » cinle ilgili baslik acanlarin bu gece uyumasi » izmir net » erkegini elinde tutmak icin seks yapan kadin » setra s431 dt » issiz adam izlerken cuku kalkan sevgili » ayse arman