ataturk sizinle gurur duyuyor 

kapat
  1. (bkz: eski açık mustafa desene)
    #3419628 (kendime donmeye artik cok gec, 19.05.2008 22:03)
  2. (bkz: atam izindeyiz bugun de seriatin gelmesine izin vermedik)
    #3419631 (enderun sevgiler, 19.05.2008 22:04)
  3. bütün gün kendi yaptığı uğraşları atatürk'ün gençlerine mal eden kişilere yakışmayan slogan.
    #3419634 (aclik kader olamaz, 19.05.2008 22:05)
  4. slogan. her slogan gibi egoyla ilintilidir. iyi veya kötü gurur duyduğunuz şeyler karakterinizi ele verir.

(bkz: sıctıgı bokun karşısına rakı masası kuran insan)
    #3419744 (arabam var, 19.05.2008 22:30)
  5. iğneleyici niteliğinin nereden kaynaklandığı soru işaretleri yaratan cümle.

atatürk ve atatürkçüler konusunda, nedense eleştirilecek şey bulunamadığı zaman konu anında ya cinselliğe ya da alkole kayar. lakin doğru düzgün tartışma yapılacaksa ilk önce mahalle ağzından sıyrılmak ve dayanaklı, doğru düzgün şeyler söylemek gerekir.

ben böyle yapıyorum. terbiye ve seviye sahibi olduğumdan olabilir. tavsiye ederim.
    #3419780 (josef k, 19.05.2008 22:41 ~ 23:03)

© 2008 - uludağ sözlük

ataturk sizinle gurur duyuyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ataturk sizinle gurur duyuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataturk sizinle gurur duyuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kasinc » yeni yazara hosgeldin deyip kolonya tutmak » sedat peker in fox river a transferi » ergenekon suclamalari ve saniklarin tam listesi » basliklari alt alta okumak basligindan ekmek yemek » en iyi yabanci filmler » alone with everybody » sandalye » 1931 matbuat kanunu » omrumun sahibi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci