ataturk happened 

kapat
  1. Atatürk yasandi anlamına gelen bu cümleyi türkiye cumhuriyeti başbakanı, amerika'da Robert L.Pollock isimli The Wall Street Journal gazetesi yazarına bir röportajda söylediği iddia edilmektedir. eğer böyle bir laf gerçekten sarf edilmişse derindüşündürücüdür.
    http://www.milliyet.com.t...07/09/29/son/sonsiy15.asp
    #2402183 (derindusunur, 29.09.2007 23:58)
  2. yetmiş yıl sonraki türkiye başbakanı'nın erdoğan dönemi ile ilgili soruya verdiği cevap:
    "tayyip... Allahtan happened"
    #2402306 (visne curugu, 30.09.2007 00:19 ~ 00:20)
  3. zamanında aşağıdaki gibi bir konuşmada geçmiş olabilecek söz öbeği.

ve:venizelos lg:lloyd george ta:tayyip

ve:oh fuck it,mate!! this is not good.
    lg:what happened mate? you look like hell.
    ve:atatürk happened, mate. atatürk happened.

ta:süper laf lan ama ne demek bi de onu öğrenmek gerek tabii.

bu adamlar ingilizceyi bi garip konuşuyo derseniz, bence demeyin. Bradah da dedirtebilirdim ama sizleri seviyorum. alakasız bakınız (bkz: desmond) (bkz: lost)

bir de derseniz ki, * mustafa kemal sonradan atatürk oldu * onu da çocukluğuma verin *
    #2402444 (MSARPD, 30.09.2007 00:41)
  4. RTE Amerika'ya gide gide ingilizce de öğrendi. Taktir etmek lazım.
    #2402450 (jacksparrow, 30.09.2007 00:42)
  5. atatürk dönemi yaşandı bitti zanneden zihinlerin verdiği cevaptır. mustafa kemal'in çizdiği ülküler, çağdaşlık sizler ne kadar ülkeyi ortaçağ karanlığına getirmeye çapalasanız da yaşanmış olarak kalmayacak kemalist, atatürkçü türk halkı tarafından ilelebet devam ettirilecektir. ama olacağı;
    tayyip happened.
    #2403885 (Bohemian Rhapsody, 30.09.2007 10:12 ~ 10:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ataturk happened başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ataturk happened ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataturk happened nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ataturk happened. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » burkay » gs ne la » sol » lacin » israf olmasin diye yemek ve sismanlamak » ccgh » medya ensemble » bir derdim var yasanmisliklari » bilememko » fink » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 1999 nba drafti » echion » uludag sozluk e dair ozelestiriler » nurhak kaya » diego alfredo lugano moreno » dunyanin vajinasi » hayatin gercekleri » anani aglatirim » ilvanlim » manana