atatürk öldü biliyor musun * 

kapat

1. küçük elif'i home made videosuyla türkiye'nin gündemine getiren sözü.

kemalistler çok duygulandılar. ağlayanlar falan oldu. atatürk'ü kutsal görenler küçük elif'e küçük beyinleriyle üzüldüler.

eminim bazıları durumu abartıp "aaah ah nerde o eski tek partili günler, güçlü darbeler" diye iç çekti.

ama hiç kimse düşünmedi. elif neden ağlıyordu? atatürk'ü neden seviyordu? bu yaştaki bir bünye yakınları ve oyuncakları dışında neden hıçkırırdı?

atatürk'ün kitaplarda anlatılan büyük başarılarını bilmediği, bilsede onları anlayıp ağlamayacağı kesin.

kemalistler bunları kendilerine sormadılar. zaten bazılarının gözyaşları hala kurumadı.

heryerde resimleri ve heykelleri olan bir adamdan bahsediyoruz. tarih bilgimiz "onun" yaptıklarından ibaret. tabi sadece "iyi" olanlardan. çünkü o yanlış yapmaz dimi ama?

bu baskıdan ve dayatmadan başka nedir?
    küçük bir çocuğun bir liderin ardından ağlaması o liderin despot olduğunu göstermez mi?
    küçük beyninin nasıl yıkandığını göstermez mi?

"atatürk kalksada ben yatsam, o olmasa anam orospu babam pezevek olurdu" diyenlerde bu yollardan geçmedi mi?

ikiside küçükken atatürk baskısına maruz kalmış. beyinleri yıkanmış. küçük elif belki ileride araştırır, bazı şeyleri tam manasıyla öğrenir. diğer grup için zaten çok geç.

"Bazıları küçük Eliften feyz alsın ,Atatürk ölmedi bizlerle Elif" gibisinden histeri krizine girenlerde oldu.

diyanet işleri geçenlerde "din anlayışınızı çocuğunuza dayatmayın" dedi.
    herkes pek bir sevindi ve katıldı bu düşünceye.

o zaman soruyorum sana laik insan? neden bu minik bünyeye bazı şeyleri dayatıyorsun? neden onu ağlatıyorsun?
    #4316331 (yazmayanyazar, 04.12.2008 14:56 ~ 14:58)
  2. atatürk öldüyse bir bildiği vardır. yüce tanrı esirgesin o asla boş iş yapmaz. *
    #4316345 (murteci, 04.12.2008 15:03)
  3. (bkz: atam atam sen kalk ben yatam)
    #4316353 (ENES, 04.12.2008 15:06)
  4. aklıma i love you diyen köpek video'sunu getiren videodur. ben kızın, anasının, babasının samimi,yetini falan siktiretmiş vaziyetteyim. videoda kız sakinleşmeye dönerken babası ne zaman "nası ağladınız babacım? nası ağladınız?" dese "çok üzüldük, hepimiz ağladık işte.." diye ağlamaya başlıyor yeniden. o anda çocuğun koşulanmasını algılamaya başlıyor insan. sanki pavlov deneyi gibi. ilginç. iğrenç.

hamiş : kızın, gerçekten "atatürk" için ağlamadığı kanaatindeyim. götümüze girebilir olmasın.
    #4498633 (onurude, 10.01.2009 03:54 ~ 03:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

atatürk öldü biliyor musun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atatürk öldü biliyor musun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atatürk öldü biliyor musun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about atatürk öldü biliyor musun. Copyrights of the articles are belong to their authors.