ataryemez 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2981202 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 10.02.2008 08:34)
  2. beyazperde.com'da kendisini takip etmeye olan alışkanlığımızı buradada sürdürmek istediğimiz delikanlı yazar kardeşimiz.hoşgelmiştir.*
    #2984516 (supersumo, 10.02.2008 21:56)
  3. aslen;
    futbolcu olan başrol karakterinin bir top ve futbol ayakkabısı karşılığı başka takıma gitmesinden ötürü arkadaşlarının onu yeniden transfer etmek için gösterdikleri çabayı anlatan eski bir Türk çocuk-çizgi romanında futbolcuların oynadığı takımın adıdır...
    gol atan ama gol yemeyen anlamına gelen bir manası vardır...
    aynı zamanda kullandığım takma adım...
    (bkz: hoşbulduk)
    #2984586 (ataryemez, 10.02.2008 22:11 ~ 22:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ataryemez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ataryemez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ataryemez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» love in this club » psykhe » pablo neruda » belki ustumuzden turk yildizlari gecer » transit vize » elbruz » su tabancasina sungu takmak » kuresel isinmayi onlemek icin klimayi acmak » ayrilik » entry takip a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games