atarsa 

kapat
  1. askerlikte kullanılan bir kelimedir.`şafaksöylerken kullanılır atarsa 203 dendiğinde bu günde geçince 203 kaldı manasındadır
    #683161 (komikhobbit, 01.10.2006 14:32)
  2. askerde 460 (toplam şafak sayısı) x 5 (günde ortalama sorulma sayısı&haykırış isteği sayısı)= 2300 defa söylenen söz. sayı olarak emret komutanim ve emredersiniz komutanim'ı takip eder.

edit: bu sayı benim için 775 idi.
    #2201495 (larker, 26.08.2007 11:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

atarsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atarsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atarsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about atarsa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikis sokus » agizdan kan gelmesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » subay esleri » bursa da lodos » google ceviri hizmeti » atila nuran » en hayirli evlilik akraba evliligidir » bilet x » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » derin kebap iskender » winston light » haldun ertem » yontem arastirmalari » ziggurat » radyodan sevgiliye sarki hediye etmek » grup surup » don bak dunyaya » osurmak icin on siralara uc istemeye giden ogrenci » saci tam istendigi gibi kesen kuaforu pataklamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » trash metal » rockbursa » archive » the hollow men » uludagsozluk itusozluk halisahada futbol maci » duz vites » tepuk » endustriyel siyah » camasir makinesini seyretmek » sahin k