atak biter mac biter 

kapat
  1. maça doyamayan çocukların sarfettiği cümle.
    #1721032 (bahtsiz medeni, 03.06.2007 19:33)
  2. taraftarı olunulan takımın maç sonunda karga tulumba son hamlesini hüzünlü bir şekilde izlerken, içeride harekete geçirilen empatik durum.
    #1721266 (romenesta, 03.06.2007 20:28 ~ 21:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

atak biter mac biter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atak biter mac biter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atak biter mac biter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about atak biter mac biter. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » righteous kill » sarap icmek hostur ama ayik olmak baskadir baska » onur unlu » trt nin sanal acilimi » high school musical » online yazarlar » seksteki performans ad ve soyadina bagli » nijer » engin yilmaz » george laura bush cifti sevisiyorlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » xl » jackson mania » tinar » kib aeo seovi » her konuda bir fikri olan insan » 24 kasim ogretmenler gunu » telefonda aglayan eski sevgili » vegetarian butcher » simdi supurdum » grup vitamin