at yaragina konmus kelebek 

kapat
  1. - cezmi nerdesin

+ valla uzun bi köprü gibi bir şey var.
    #2959333 (pulp fiction, 06.02.2008 11:53)
  2. cok sevdigim bir laftir, ki laf sokmalara da birebir olup, ima edilerek de cok sekilde kendisi kullanilabilmektedir.

- ismail abi, bak yeni ayakkabi aldim, nasi biyendin mi ?
    + kelebek de pek renkliymis be muhittin !
    - nasi abi anlamadim ?
    + bosver kuzum dert etme sen, anlayan anladi, takim elbisenin altina, kirmizi cizgili spor ayakkabi giyersen, kelebek de olursun, at ziki de olursun muhittin..
    - neyse ben bi susayim, sende var bi hal.
    #2959375 (faidelibilgi, 06.02.2008 12:04)
  3. birincisi çok ayıp, ikincisi de;

(bkz: at sikine kelebek konmasi) *
    #2959386 (intensivecare, 06.02.2008 12:08)
  4. -abi bak bu ceketi yeni aldım. nasıl olmuş yakışmış mı?
    + abi ne diyim. at ya..ağına kelebek konmuş gibi olmuş.
    -soranda kabahat zaten mnkym!!!
    +ne? sadece biraz doğrucuyum.
    #4054622 (pgsg, 06.10.2008 20:15)

© 2008 - uludağ sözlük

at yaragina konmus kelebek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. at yaragina konmus kelebek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu at yaragina konmus kelebek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » year book yourself » ihsan oktay anar » israil » zit goruslere arti oy veren yazar » trinidad tobago milliyetciligi » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » ataturk un bursa nutku » bitlis te bes minare » jesus christ propogandasi » turk bankalarinin guvenilirliginin artmasi » erkam » ya rabia » teknosa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask acitir » slm asl pls » deniz fenerini unutmayin » pes 2009 » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » ukrayna » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » francisco guillermo ochoa magana » beklenti » haydi ic de cay koyayim » teroristlerle anlasma yapan devletler » with the beatles » guitar hero world tour » golf kuvvetleri komutanligi » turkiye de internet sozluk kulturu