asus p526 

1. asus'un Windows mobile 6 professional işletim sistemine sahip cep telefonu. Ayrıca telefon gps ve windows live uygulamalarına sahip.
    #2616222 (beyazyelkenli, 22.11.2007 00:29)
  2. 2007 IF tasarım ödülü sahibi olan üründür. sn teknoloji windows mobile 6 professional; microsoft msn, spaces ve anında çevrimiçi e-posta uygulamaları sağlanabilir.
    #2662216 (I belong to che, 04.12.2007 21:21)

© 2008 - uludağ sözlük

asus p526 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asus p526 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asus p526 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akp donemi yolsuzluklari » kaya midyeleri » action research » var misin yok musun » adria adria » unluleri sozluge yazar yapmak » hashas yagi » mustehak » gokyuzunu taniyalim » seni bi elime alirsam hareketi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games