asurenin sadece findik fistik kismini yemek 

kapat
  1. koca tencerenin başında pusu kurup anneden gizli saklı yapılan eylemdir.
    #2919359 (kunefe, 30.01.2008 15:13)
  2. (bkz: hepsini bitirmezsen arkandan ağlar sonra)
    #2919404 (bahadir, 30.01.2008 15:19)
  3. verdiğiniz emeğin karşılığında sadece aşurenin fındık, fıstık bölümünün yendiğini gördüğünüzde sinirlerinizi zıplatacak durumdur. bok yesindir. sabahtan beri binbir malzemeyi bulup getirip, hepsiyle tek tek uğraşmış, pişirmiş, önüne getirmişsinizdir. üzerindeki çerezleri hiç yemesin, kendini kuruyemiş dükkanına salıversin daha iyidir. gizli eşcinsel midir nedir?
    #2919438 (sadettin kanyak, 30.01.2008 15:24)
  4. zor i$tir.dı$arı çıkıp bir yerden fındık fıstık alıp eve gelip * öyle yemenin daha kolay olacağı kanısındayım.
    #2919469 (delininbiriyimben, 30.01.2008 15:29)
  5. (bkz: eşek hoşaftan ne anlar)

fındığını fıstığı yediğim geri kalanını çaktırmadan tezgaha bırakığım anda anneannemin dakikalar sonra gelip bana sarfetmekten çekinmediği sözdür.ayırmadan yiyin şunu yazık eteyin bulgura fasülyeye nohuta üzüme portakal kabuğuna elmaya vs vs..*
    #2919539 (Kuresel Ashirma, 30.01.2008 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

asurenin sadece findik fistik kismini yemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asurenin sadece findik fistik kismini yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asurenin sadece findik fistik kismini yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» torpil » gucun yeterse » beklemek ibadet kalmak zulumdur » 2009 sampiyonlar ligi finali » dark darkest darko » sadece uludag sozluk yazarlarinin mukemmel olmasi » mamadou samassa » i want to hold your hand » 532 no ile aveali olmak » banyo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games