asure getiren teyzeye donla kapi acmak 

kapat
  1. kapının açılması ile iki tarafta da bir şaşkınlık hali oluşur, göz ucuyla tepeden aşağı bir süzmenin ardından (ilk 0,03 saniye içinde), o an iki tarafında yanaklarda oluşan hafif gülümseyişlerini gizleme çalışmaları başarılı olur.kadın hemen bir adım geri çekilir(duruma göre arkasını dönüp koşar adım da kaçıyor olabilir) duruma göre dedim ya,aynı anda genç delikanlımız ani bir hamle ile kapıdan sadece başı gözükecek şekilde kapının arkasına sığınır.ve ilk sözlenen söz (şey) olur ve bunu iki taraf ne gariptir aynı anda söyler,daha sonra olacakları tahmin etmek imkansızdır,başınıza her türlü iş gelebilir,mahallede bir efsanede olabilirsiniz bir sapık olarakta ünlenebilirsiniz.
    #1273965 (yukseklikkorkusuolanguvercin, 08.02.2007 03:12 ~ 03:13)
  2. cehennem kapılarının zebani bandosu eşliğinde açılmasını sağlayacak yatırımdır.
    #1668116 (sıpa, 21.05.2007 01:37)
  3. asureden geçtim, herhangi bir teyzeye donla kapı açmak zati başlı başına bir fecaat.
    #1668127 (muhayyil, 21.05.2007 01:40)
  4. hele hele sabah ise durum pek bi vahim hal alabilir.

(bkz: morning wood)
    (bkz: sabah ereksiyonu)

teyzenin çapkın seni bakışına yol açabilir.
    #1668129 (s o t, 21.05.2007 01:40)
  5. bildiğiniz terbiyesizliktir. kapı deliği diye birşey var kardeşim, bakarsın lütfen biraz bekler misiniz diye seslenirsin düzgünce giyinir açarsın kapıyı, budur. * *
    #1668250 (thomas anderson, 21.05.2007 02:27)
  6. (bkz: aşure getiren teyzeye bidonla kapı açmak)

- hoşgeldin teyze!
    - ebe... a... damacana getirseydin!!
    #1668253 (MaRTyNs, 21.05.2007 02:29)
  7. çok yanlış bir davranıştır. çorba, dolma, pilav getiren teyzeye donla kapı açmanın sakıncası yoktur ama aşure getiren teyzeye donla kapı açmak yapılabilecek en büyük yanlıştır.
    #2973545 (arabaciarabayatasget, 08.02.2008 21:39)
  8. -çocuğum size aşu.. aboooww!!
    -pardon teyze annem tüm pantolonlarımı yıkadı da!
    -töbestağfurllah başımıza taş yağacak al şunu çabuk,
    -afedersiniz,
    -allah affetsin seni terbiyesiz.

*
    #2973602 (suspus, 08.02.2008 21:52 ~ 21:57)

© 2008 - uludağ sözlük

asure getiren teyzeye donla kapi acmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asure getiren teyzeye donla kapi acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asure getiren teyzeye donla kapi acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bukart » ender sevismelerden kizil sacli cocuklarin dogmasi » dumur olaylar » basarisiz ogrenciyi sanayiye vermekle tehdit etmek » 6 7 eylul olaylari » tiki » uefa gozlemecisi » pressing » death magnetic albumunun kusursuzlugu » yumusak uclu kursun kalem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games