astrologlarin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben astrologlarin yalancisiyim

© 2008 - uludağ sözlük

astrologlarin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. astrologlarin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu astrologlarin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hipopotamus » banun guven hatirina ntv izleyen insan » disfazi » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » fight club izleyip vur bana diyen mal » canli bomba » sacmalamada sinir tanimamak » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » sevim basbug » hic bisikleti olmamis insan » hocaya tavir alan ogrenci » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » ben bilmem keyfim bilir » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » mta88 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pink floyd » 20 watt » ingilizce entry yazan yazar » antiochia ad tavrum » ben wallace » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » belgetor » soruya bak » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » mardan stadyumu » evlilik kredisi » cry for the moon » antrofobi » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » masal