asselisaya 

kapat
  1. sadece bir yazar mı? hayır. belki bir hamal. ama yalnızca bir hamal mı? belki umut taşıyordur küfesinde. bilemezsiniz, belki yaşama sevinci doludur, küfesi. o bu değilde. kafam güzelleşti sanırım. ben de oldum küfelik iyi mi? hadi geçmiş olsun.

(bkz: unutamadım) **
    #769976 (prestij muzik ailesi, 24.10.2006 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

asselisaya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. asselisaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asselisaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pop sanatcilarinin yapimci sirket reklamlari » okan bayulgen » sahil mpg » turk kizlari » esra ceyda sisters » sovan » urfa cesur » havanin birden kararmasi » nilay yigit » felsefe olimpiyatlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci