asprinick 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 18.01.2008 20:33)
  2. yazar olduğum anda başlığıma ilk entryi girerek beni gururlandırmış yazar kişisi.
    kardeşlik mertebesine en yakışan insan evladı.
    hoş bulduk bakalım. sende hoş geldin.
    (bkrcnr, 24.01.2008 16:04)
  3. bu saatte hiç üşenmeden bütün entrylerini * çoşarak okuduğum yazar.*
    aspirin gibi gelmiştir entryleri.*
    (herzamankafamguzel, 15.03.2008 05:19 ~ 05:20)
  4. yeşil sosyalist.*
    (er a, 16.03.2008 01:01)
  5. kendisini ahleyn ve sahleyn diye selamlamak istediğim arabistan yarım adasından yeni dönmüş yazar.
    hocam nerede kalmıştık demokrasi adına akepe falan diyordun bi bak istersen yine ama haberin olsun anayasa mahkemesi başvuruyu kabul etti.
    (bkrcnr, 01.04.2008 06:19)
  6. Yeşil sosyalistliğin yeşil kısmını ifa etmek üzere 2 haftadır arabistanda bulunan, bununla birlikte türkiye gündeminden kopmuş s.ki tas.gina denk gelmiş yazar kişisi.

günler sonrası edit: kendisi ne yeşildir, ne sosyalisttir,kendisi dini inancına göre bir parti savunma derdine düşmemiş sıradan bir yurdum insanıdır. Söz konusu ifade, yeşil sosyalist tanımını kullanan yazara atıfta bulunmak için kullanılmıştır.
    (asprinick, 01.04.2008 13:31 ~ 19.04.2008 06:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» number eight » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » 502 » ucu ceyrek gece yonu » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » running up that hill » komunizm sahipsizlikten yikildi » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » yaran trixx hoca dersleri » psp » unut gitsin » condom » tickle me elmo » sukela daki entryleri eksilemek » gurgen oz » aptal sarisin » 267 » shantel » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » launcher » gokturk alfabesiyle kopya cekmek » igrenc espriler » alttakiler tepeye » kumru » universite senligine ulkucu saldiri » migfer » koray avci » yalinayak basi kabak » kelebek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa