asparagas e mail 

kapat
  1. Aslı astarı olmayan, insanları kandırmak ve kendi elleriyle yazdığı uydurma e-mailin dünyayı turlayıp tekrar kendisine ulaştığını görmek isteyen insanların internet ortamına sürdükleri maillerdir.

Tabi birde bunlara inanan ve dağıtan internet özürlü arkadaşlarıda unutmamak gerekir.
    Nasrettin hoca misali ya tutarsa deyip dağıtırlar mesajı.

--spoiler--
    Unicef & MSN Yardım Kampanyası

Tabağınızdaki yemeği çöpe atmadan önce lütfen açlıktan ölen insanları düşünün!
    Afrika da açlıktan çocuklar ölmekte, unicef in MSN ile yaptığı anlaşma sonucu,
    ölen ve geriye kalan çocuklar için yardım kampanyası başlatılmıştır.
    Bu maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz, bu anlaşma gereği 5 EURO, Unicef`in hesabına geçecektir.

Afrika ve tsunami çocuklarımıza. sefkat cagrisi kampanyamıza katılın lütfen.
    Aldığınız bu mail ve az sonra göndereceğiniz mailiniz 10 EURO kazandırdı bile Unicef`e.
    Lütfen ölmekte olan çocukları yaşatalım. Her 3 saniyede 1 çocuğun açlıktan öldüğünü unutmayalım.

BU MAILI TÜM YAKINLARIMIZA YOLLAYALIM.
    herşey gönlünüzce olsun.
    --spoiler--
    #3028801 (la bi dur la, 19.02.2008 10:47 ~ 10:50)
  2. (bkz: leyla zana nın lc waikiki yi satın alması)
    #3028872 (aliterasyon, 19.02.2008 11:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

asparagas e mail başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asparagas e mail ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asparagas e mail nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about asparagas e mail. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » hayko cepkin » her guzel kadini kolayca sevisiyor sanmak » craco » senin isin de zor be abi » aydinlik » toledo » sevmek » eric bana » sobiyet guzeli » kayip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zorunlu secmeli ders olarak yalnizlik » sabri sarioglu » baba ve pic » mustafa kemal ataturk u ruyada gormek » 3 aralik dunya engelliler gunu » izmirlilerin tayyip e vermemesi » muasir medeniyetler seviyesine ulasmak » tuvaletteyim canim siciyorum » yuce elf dili » muhabbet