asmis olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. acmak icin asmis olmak
  2. asmis
  3. asmis insanlar
  4. asmis sarkilar
  5. adamlar asmis
  6. asmis sarki
  7. asmis japon tripleri
  8. 40 yasini asmis tas hatunlar
  9. asmis seks aktiviteleri
  10. asmis canli performanslar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » hayko cepkinin gozleri » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » sunger fidani » for the love of god » tan tasci » kararti » judas » sanki bu kiz bana bakti » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » ritalin » i d rather go naked than wear fur » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim » turkiye de arge muhendisi olmak » omuzda gorunen sutyen askisi » maraton a kapatma cezasi » gareth jones » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » gul golge » ankarali elvan dalton » suleyman demirel in siyasete davet edilmesi » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » kim feenstra » darende nin tarihi eserleri » risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak » avrupa yakasi mahmut » ennio morricone » olumun farkinda olmak » show tv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa