aslinda iclerinde cok fazla guzeline rastlamadim yani bazen dusunuyom koskoca sehirde bir ben ve ekurim mi hem bursa nin suyundan icip hem de guzel kalmayi basaran diye ama bi karara vardim sonunda evet birtek biz ikimiz variz bi de annem var ama o gecen jenerasyon o yuzden konumuzla alakasi yok 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (246 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» marul hasati » mutsuz insan » sanatsadim » bu sozluge entry mentry girmem » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » insan » hemsire v » haydar dumen e sorulan yaran sorular » ataturk un sovalye olmamasi » yerli erotik dizi ismi onerileri » tarihdegilhatalartekerrureder » sultan » dun gece » yaran facebook iletileri » the offspring » zihin kirliligi » harf oyunlu basliklar » turlu turlu » 3 doors down » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » msn de durusma yapmak » okey oynamayan dorduncu selim » kameraman feridun » 17 aylik bebege tecavuz » askale nin tarihi eserleri » tiyatro akademi » cok sikildik be abi » hekimhan in tarihi eserleri » son sigarayi pic etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa