aslinda gercekten de sevgilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gercekten farkli gercekten farksiz
  2. sevgilim yoksa sen sevgilim olmayabilir misin
  3. sevgilim sevgilim nasilsin
  4. gercekten
  5. gercekten mi
  6. gercekten bu gercek
  7. gercekten berbat
  8. cennet gercekten var mi
  9. gercekten ne oldu
  10. ben gercekten diyorum ama

© 2008 - uludağ sözlük

aslinda gercekten de sevgilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aslinda gercekten de sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslinda gercekten de sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuku bekcisi » kizim olmadan asla » imhotep » nietzsche agladiginda » ogretmenlerin seminer calismalari » avcilar universitesi » simone simons » italiano » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » bir de sen gitme » sozlukteyken cisin gelmesi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » the boy in the striped pyjamas » yaran nickler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » h h holmes » kulina » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » ehliyet sinavi » thinking substance » erkeklerin guzel kadin zaafi » antares alisveris merkezi » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » silikon yastik » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » ben hep kendime cikan bir yokustum » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » kuresel finans krizi icin cozum yollari » tikilerin pusi takmasi » kolpa turk filmleri