aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols 

kapat
aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols başlığı henüz açılmamış!
aşağıda aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols ile ilgili başlıklar listelenmiştir. belki onlar işinize yarar.
  1. yalandi aslinda butun suclar
  2. ya aslinda butun bunlar safsata
  3. butun erenler aslinda ayni seyi soylediler
  4. bay mub ols
  5. ankarali turkuculer
  6. kedi sesli turkuculer
  7. uludagsozluk turkuculer zirvesi
  8. oha falan olunmaz oha falan dogulur
  9. falan
  10. falan fistik
  11. falan fıstık
  12. falan filan
  13. falan fesmekan
  14. falan fistan
  15. falan olmak
  16. falan malan
  17. oha falan oldum
  18. dir falan olmak
  19. oha falan olmak
  20. karma falan hikaye
  21. ohal falan olmak
  22. euzubillahiminesseytaniracim falan olmak
  23. bum falan olmak
  24. fobi falan oldum
  25. bismillah falan oldum

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols. Copyrights of the articles are belong to their authors.