aslinda bu tur tabirler kullanmayi sevmem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevmem seni de sevmem
  2. chp ye oy vermedim ama akp yi sevmem
  3. ben cilek sevmem
  4. aglamayi sevmem
  5. dedikoduyu hic sevmem ama
  6. banka subelerini hic sevmem
  7. yalin i sevmem ama olsun
  8. nasil sevmem bu dunyayi
  9. anket doldurmayi hic sevmem
  10. ben grup isini sevmem

© 2008 - uludağ sözlük

aslinda bu tur tabirler kullanmayi sevmem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aslinda bu tur tabirler kullanmayi sevmem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslinda bu tur tabirler kullanmayi sevmem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry girdikten sonra select all copy yapmak » sinner mirza » sevgiliyi terk etmeye hazirlanmak » selamun aleykum » erkek kolonisinin icindeki tek kiz » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » kicta bulunan boku akp den bilen insanlar » yazarlarin eti tutkusu » ibanez ibz10g » du hast a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games