aslinda bu denli guzel kokmaz 

kapat
  1. aslında bu denli güzel kokmaz hiç bir karanfil,
    onda seni kokladığımdan bunca güzel.
    aslında bu denli güzel olmaz hiç bir sarıyer,
    orda seni öptüğümden bunca güzel.
    aslında bunca güzel olmaz hiç bir dünya,
    seni sevdiğim için dünya da böyle güzel.
    aslında bu denli deli değildim sor kime istersen,
    sevince seni delilik bile bak ne güzel.
    aslında sen dünya güzeli değilsin,
    sevdiğim için dünyada tek güzelsin...

*
    #1285332 (mulayim, 10.02.2007 16:21)
  2. güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa tadında. delilik bile sevince seni bak ne güzel dizesi ile adeta şamar atan şiir .ağzına sağlık aziz usta.
    #3266598 (mrs lautrec, 13.04.2008 22:29)

© 2008 - uludağ sözlük

aslinda bu denli guzel kokmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aslinda bu denli guzel kokmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslinda bu denli guzel kokmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 100 dolara erkeklerle yatan sozluk yazari » dinamo kiev » polyushka polye » 27 mayis 2009 sampiyonlar ligi finali » saw 5 » sevgiliden ayrilmak icin uydurulan bahaneler » pinpon topu » yoruk ali efe » monta ellis » ayar nedir ne degildir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games