aslinda babaannesi bulmus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bulmus bunuyor
  2. bulmus da bunuyor
  3. mal bulmus magribi
  4. google da kim ne aratmis ne bulmus
  5. uguha simyayi bulmus
  6. zall in parayi bulmus olmasi
  7. picasa bulmus ergen kiz mutlulugu
  8. tencere kaparlanmis yuvagini bulmus
  9. kapak yuvarlanmis tenceresini bulmus
  10. vucut bulmus her ruh yalnizliga mahkumdur

© 2008 - uludağ sözlük

aslinda babaannesi bulmus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aslinda babaannesi bulmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslinda babaannesi bulmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chp zihniyeti » bu sozlugun peygamberi ben olacagim » universiteye takim elbiseyle giden kiro » iki delikanli arasindaki munasebet » youth dew » uzun entry yazarken elektrigin gitmesi » ilan ile ilam arasindaki fark » agustos ayi enflasyonunun eksi cikmasi » sozluk yazarlarinin makatlari sivilceli » yazarlarin olasi son sozleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games