asli 

/ 3
kapat
  1. (bkz: sessizce)
    (bkz: düğüm düğüm)
    (bkz: kördüğüm)
    (bkz: su gibi)
    (bkz: gitmiş gibisin)
    (bkz: ölüm kapımı çalmasada)
    (bkz: yardımcı olmuyor)
    (bkz: tüm şehir ağladı)
    #3171586 (paraisorey, 21.03.2008 15:25)
  2. 29 nisan salı günü ytü davutpaşa kampüsünde bizlerle söyleşicek olan rockçı baayan kişilik.
    #3332705 (purenelia, 28.04.2008 23:45)
  3. aklıma küçükkene oyunlarda söylediğimiz bir tekerlemeyi getiren rockçı.

aslı ile kerem,
    aslı ver bana bi kerem,
    ben aslıyı skerem,
    yaşasın 23 nisan
    *
    #3332720 (gulce, 28.04.2008 23:48)
  4. kosuyolu'nun en guzel kizi, vazgecilmeyecek belki de tek ismin sahibi olan prenses...

tabirim caiz değil
    numunem yok
    sen de kalsın aslı'm...
    #3371392 (amaaslihepiyiydi, 08.05.2008 13:57 ~ 13:59)
  5. büyük bir aşka adını vermiş nacizene kişiliğin ismidir
    (bkz: kerem ile asli)
    #3432077 (fox 921 26, 22.05.2008 17:27 ~ 17:28)
  6. "asli,sıla,salı" gibi yazım yanlışlarına sıkça rastaladığımız,çoğu zaman iğrenç esprilere de maruz kalabilen,"aslı"nın hiç bir zaman bozulmaması temenni edilen hoş isim..
    #3464373 (karanine, 29.05.2008 15:06)
  7. 30 mayıs gecesi kırklareli konseriyle ortalığı yıkan, akıllara bir insana uzun saç bu kadar mı yakışır, bir insan bu kadar mı mütevazi olabilir, sorularını getiren gerçekten güzel ve tatlı rockçı hatun kişisi.*
    #3473799 (glbst, 31.05.2008 14:40)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

asli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. asli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu asli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about asli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sarah nile cameron » soyledigim sarkilarda sakli » en havali kiz erkek isimleri » gaffur aksoy » en kotu teselli cumleleri » elektronik muhendisi » bond » gulse birsel » mecnun un leyla yi google da aramasi » sekizizlere verilebilecek isimler » dans etmeye ihtiyacim var » icte yer eden cocugun oldugunun anlasildigi an » neresindeyim » dergiden resmini kopardim » gulben ergen in dogurmasi » siringayla cekip alsinlar seni » 2 gunluk iliskilerinin adini ask koyanlar » nicke bakarak cinsiyet tahmini yapmak » hostes kaygisiz » cem uzan » burhan altintop » olum kapimi calmasada » sting » atin cinsel organini goren kucuk cocuk » asli » denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » hi hat kilidi » meclise giren kene » 900 lu hatlar » papagan » how like a winter » kermes » ruhunu calistigi yere satmis eleman » agalloch » erkek guzeli » tanik etkisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emily dickinson » otuz yil devlet hizmetinde calistim » trt payi » taye taiwo » infernal » reddiplomat » sinir krizi geciren arkadasi tokatlamak » opusmesini bilmeyen erkekler » sevmek » damla sakizli turk kahvesi