aslanadam 

kapat
  1. lütfen yer açın! ben geldim. diye yazmıştım. sonra "dikkat çaylakken 40 karakterden daha kısa entry giremezsiniz" dediler. o yüzden uzatıyorum.kusura bakmayın.
    #1879486 (aslanadam, 08.07.2007 00:28)
  2. 4. nesil galatasaraylı yazar, hoşgelmiş..
    #2032316 (bozkiraslani, 29.07.2007 14:56)
  3. hoşgelmiş çiçeği burnunda yazardır.
    #2032360 (sosyalpenguen, 29.07.2007 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

aslanadam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aslanadam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslanadam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lan kelimesine bayilan yazar » andre breton » her sey nasil basladiysa oyle biter » cember sakalli belediye otobusu soforu » elle gol atan futbolcu » itu sozluk » akim derken bokum deme » her sevgilide tarz degistiren kadinlar » sirinler » bayan koruma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games