aslan sutu 

kapat
  1. raki için kullanılan isim.
    #182821 (redwinemania, 19.04.2006 22:30)
  2. koyu bir beşiktaşlı olmama rağmen içince kendimi aslan ve hatta ultraslan gibi hissetmeme neden olan ki içinde anason var sanırım bu sebepledir,biraz yakan sek içeni takdir ettiğim,yanında muhakkak peynir olması gereken adanada şalgamla içilen güzel bişey.adamın aslan yawrusu olası geliyo ama zebra yemek caydırıyo işte
    #183085 (silly, 20.04.2006 00:00)
  3. Tabiki tartışmasız tekirdag 70 lik...plakisiz içilmez bu süt...
    #183189 (közübitmişnargile, 20.04.2006 00:35)
  4. gerceği olsa denemeye değer süt.
    #183747 (pilotmont, 20.04.2006 11:31)
  5. bildiğin rakı.
    #184090 (internettin, 20.04.2006 13:47)
  6. anne sütünden ayrılan bir insanın devam ettirmesi şiddetle önerilen süt çeşididir...her derde devadır bu makbul sıvı
    #184095 (AkreP, 20.04.2006 13:49)
  7. osmanlı döneminde, küplü meyhanelerde şarap ve rakılar için özel küpler kullanılırdı... bir rivayete göre, rakı küplerinin üzerinde bulunan aslan kabartmalarından esinlenerek rakıya ''aslan sütü'' adı verilmiş...
    #733721 (Baravi, 13.10.2006 22:34)
  8. -abi bu ne?
    -aslan sutu.
    -bunun peyniri guzel olur mu?
    -hayir tereyagi guzel olur.
    -yaaaa
    -ulan sana neden simdi gerzek dediklerini simdi daha iyi anliyorum.
    #733740 (mulayim, 13.10.2006 22:37)
  9. anne sütünü bırakmış olan çocuğa içirilmesi muhtemel olan geliştirici sıvı *
    #1120636 (Tardu, 07.01.2007 19:38)
  10. sözleri sezen aksu'ya ait olan, müziği anonim olan bir seferad yorumu. 2. albümlerinde yer alır.

acemiydim delikanlıydım
    yoldan çıkardın sen beni
    ne masalar kurdum ne yağdırdım
    ocağın batsın emi

dediler iç aslan sütü
    onsuz çekilmez hayat yükü
    şaşırdım yerde mi gökte miyim
    daha ilk kadeh yaktı beni (enzüüğğğmü yok sezen'in, enzüğğğğmü... )

ne zaman ki gördüm seni
    rakıdan da ak tenini
    bir şişeden bir dudağından
    büsbütün dağıttım kendimi (enzüüğğğmüm yok diye sen diyorsun sezen ama... )

senin sarhoşluğun geçmez
    rakıdan hiç vazgeçilmez (buna da dedin mi ara ölünü öpeyim diye sezen, enzüğğğmün yok ama senin... )
    kaderime razı oldum artık
    bir insan daha fazla kaybedemez
    #2313071 (kIran kIrana, 14.09.2007 01:38)
  11. bir aylık hasret.
    #2313080 (sıpa, 14.09.2007 01:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aslan sutu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aslan sutu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslan sutu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aslan sutu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» arabesk » son osmanli yandim ali » rakiyi biberonla icmek » osmanli nin dunya kupasina katilmasi » erkeklerle takilmak zorunda kalan cirkin kizlar » dokundur » arabesk dinliyorum kaslarim catik » sut yerine raki veren inek » erkeklerin en zayif noktasi » ogrenci evinde gunde 10 litre kola tuketilmesi » arsivlik filmler » 2007 dilekleri » kus sutu » erkeklere mahsus anlasilmasi guc seyler » denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » lutfen buraya bakar misiniz onemli acil » rock dinleyen fabrika iscileri » nezle » waltz of the butterfly » gulu bir gun seni her gun » her daim cocugunun yasantisina mudahale eden anne » boluculerle kurtleri bir sanan zihniyet » toledo » unut beni » erken orgutlenme hayat kurtarir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fasizmin bekci kopekleri » rhode island » korsan konser » mehmetcige orospu cocugu demek serefsizligi » misafir gittikten sonra arkasindan halay cekmek » walox » minas tirith » ugly » mihrican » han solo