aslan sosyal demokratlar 

kapat

1. kendilerine destek olan pkk sempatizanı götöşların oyununa gelen genc nesildir. kimsenin kendi çapında kimseyi eleştirdigi ya da kınadığı yoktur. solculuk adına devrim adına yazdıkları belli, anası belli, babası elli pkk profagandası yapan kansızlarıdır asıl isyan. anlayana...
    #1579592 (mese odunu, 28.04.2007 00:39)
  2. öyle sanıldığı gibi pkk' lılarla alakası olmayan bir sözdür. aslında bu söz erdal inönü' nün seçmenlerine seslenişidir.
    #2545078 (isi degistirgeci, 01.11.2007 23:04)
  3. 61' den sonra türkiye' de, sol ile arasına mesafe koyan insan güruhunun aslan sıfatını almış halidir. provokasyon mudur? dezenformasyon garezi midir bilinmez ama, kin bir cahillikle sosyalistler ile karıştırılmaktadırlar.
    #3341777 (keeper of the grove, 01.05.2008 01:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aslan sosyal demokratlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aslan sosyal demokratlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslan sosyal demokratlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aslan sosyal demokratlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » masaustune sag tiklayip yenile demek » you met me at a very strange time of my life » button » prison break » kaplumbagadir kaplumbaga » evde cikolatanin bitmesi » jay jay justified » facelift » celalettin cerrah » pripyat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » antioksidan » ahmet kaya nin pkk li teroristlere konser vermesi » fikrimin ince gulu » caktirmadan eksi oy veren ibne » guzel gorunce siritmak » eksinin ayarini kaciran yazar » butcher » anne ben dun gece escinsel oldum » carsaflilara ninja demek » tuval