aslan kafesinde uyumak 

kapat
  1. hayvanat bahçesinde uyuyacak yer bulamayıp aslan kafesine girmek ve aslan kafesinde, aslanı yastık niyetine kullanıp uyumak.
    #3711745 (abberline, 24.07.2008 09:27)
  2. eğer bir aslansanız kaçınılmaz olandır.
    #3711748 (uretim cini, 24.07.2008 09:28)
  3. (bkz: aslanı tutmak) *
    #3711755 (tepsi mudafaa, 24.07.2008 09:30)

© 2008 - uludağ sözlük

aslan kafesinde uyumak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aslan kafesinde uyumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aslan kafesinde uyumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aldattigini sevgilisine itiraf eden insan » yarrak » uc kadinla evlenme abaziligi » kola kutusuyla futbol oynamak » liderler arasindaki uluslararasi telefon trafigi » gorsel uzamsal zeka » osym » yaran ayarlar » rc lens » 1595 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games